top of page

#HURTIGJOAKIMEFFEKTEN

"My ally is #HurtigJoakimEffekten and a powerful ally it is. Life greeds it, makes it grow. It's energy surrounds us. Luminous being are we. Not this crude matter. You must feel #HurtigJoakimEffekten around you. Here between you, me, the lightpole, anywhere."

HVAD ER HURTIGJOAKIMEFFEKTEN?

#HurtigJoakimEffekten opleves af alle der lytter til HurtigJoakim på Spotify, ligegyldigt om du er den ledeste prof eller en lallende amatør. #HurtigJoakimEffekten er de ekstra watt der gør at man kan træde gearet større og komme med over stigningerne. Playlisten består ikke af tilfældig musik. Tværtimod er den baseret på den fremmeste research indenfor præstationsfremmende musik (Costas, Karageorghis og Priest; 2011). Alt sammen for at du kan få det det maksimale ud af din træning og blive endnu hurtigere. 

HVOR STÆRK ER DEN?

Det er svært helt at kvantificere. Vi ved bare at BjarneEffekten gjorde Valgren 2 cm højere, mens #HurtigJoakimEffekten gjorde Cort 6 cm højere. På baggrund af de to interviews kan vi konkludere at #HurtigJoakimEffekten er 3x så stærk som BjarneEffekten!

CortHurtigJoakimEffekten_-_Bondegårdsdy

Foto: Oliver Grenaa Visuals

HVORDAN FÅR MAN DEN?

Playlisten på Spotify vil hjælpe dig med at få det maksimale ud af din træning og deraf del i #HurtigJoakimEffekten. Derudover findes der andre metoder til at blive #Hurtigere. Et klistermærke på rammen giver eftersigende forbedringer på op imod 5-6 watt og de nye dunke ligger på 2-3 watt pr dunk. Sokkerne er endnu i testfasen, men de foreløbige test viser forbløffende resultater!

BEKRÆFTET

I dette interview med vores udsendte reporter deler Van der Poel sine tanker fra opløbsstrækningen ved Amstel Gold Race 2019 og anerkender betydningen af #HurtigJoakimEffekten. Vi kan desuden se en Jakob Fuglsang i baggrunden med lange ører.

Se (eller gense) Mathieu Van der Poel vinde Amstel Gold Race til lyden af Tsunami nedenfor.

bottom of page